Mastra IL

Arrangørguide håndball

Arrangørguide håndball

 

Minihåndballturnering 6-8 år

For minihåndball for lag på 6-8 år avholdes kampene i en turnerningsform hvor hvert lag i ringen arrangerer turnering. Datoene på når hvilke klubber skal arrangere turnering blir fastsatt før sesongen. Alderstrinnene melder på lag får hver turnering etter hvor mange de har tilgjengelige. I Mastra tar daglig leder seg av invitasjon til turneringen og setter opp kampoppsettet. Det sendes også ut en dugnadsliste hvor arbeidsoppgaver som f. eks kiosk, sekriteriat og rydding, blir fordelt. Et par uker før arrangementet bør lagene fra Mastra ha et møte hvor det utnevnes en hovedansvarlig som kan koordinere arrangementet og sørge for at alt går etter planen som er satt på forhånd. Den hovedansvarlige skal ikke være trenere som skal følge sine lag under turneringen. Dommere blir satt opp av dommerkoordinator i Mastra.

Skal gjøres av lagene på selve dagen:

 

-      Henge opp plakater, kamp oppsett (Disse ligger klart i dommergarderoben)

-      Sette opp målene

-      Tape opp sidelinjene på banene. Tape skal ligge i kiosken.

-      Sette pokalene på bord i garasjen

-      Sekretariat på tribunen

 

-      Ønske velkommen, generell info, spilletid, salg av kaffe og kaker, nødutganger osv.

-      Musikk ved utdeling av pokaler

-      Rydde med en gang etter arrangement

 

 

Hjemmekamper for lag 9-11 år

For lag 9-11 år organiserer kampene i turneringsform på lørdager eller søndager. Ved hjemmekamper i Mastrahallen er det Mastra som er arrangør og Mastra laget som spiller skal stille med frivillige foreldre til å stå i kiosken, sitte i sekreteriatet og rydde opp etterpå. For at lagene skal ha oversikt når de skal være arrangører sendes det ut en dugnadsoversikt til trenere og lagledere før sesongen starter. Under arrangementet ligger sekreteriatbagen i dommergarderoben hvor det ligger kamprapporter, dommerregninger og sekrieriatkontrollen. Se vedlegg ”Kiosken” for info om å stå i kiosken. Dommere blir satt opp av dommerkoordinator i Mastra. Sjekk at garderober og ytterdører er låst før dere går.

 

Hjemmekamper for lag 12 år til senior

På hjemmekamper må lagene stille med frivillige til å sitte i sekreteriatet og lagene må se til at alt er fint og ryddig før man går. Bua er som regel ikke åpen på disse kampene hvis det ikke står noen annet i dugnadslisten. Dommere blir satt opp av kretsen, men ikke alltid de klarer det for 12 åringene. I så tilfelle må klubben ved dommerkoordinator finne dommere. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift